søndag 1. februar 2009

Stjernebok

I sommer var jeg og samboeren 3 uker i USA. Den første uka var vi i New York og San Francisco. Der leide vi en bil og kjørte til South Lake Tahoe og møtte en venne-familie av oss fra Norge som har bekjente der. Vi var der noen dager før vi begynte på "Roadtrip 2008". Fantastisk tur!!!! Vi kjørte fra South Lake Tahoe til Las Vegas, derfra til Los Angeles, videre til San Diego, gikk en tur over grensa til Mexico før vi starta turen nordover langs kysten mot San Francisco igjen. Men i sommer var det veldig mange skogsbranner i California så når vi nesten hadde nådd Big Sur sto det en politimann midt i veien og tvang oss til å snu fordi byen var evakuert. Så etter en 3 timers omvei satte vi kursen mot South Lake Tahoe igjen. Der tilbragte vi de siste dagene av ferien våres før vi lørdag kveld kjørte over fjellet mot San Francisco for å fly hjem klokka 8 om morgenen. Klokka 10 mandag morgen var vi hjemme i Norge og den første beskjeden vi fikk da var at vi hadde blitt tante og onkel. Rimelig ødelagte av tisdforskjeller, lange flyturer, med ødelagte kofferter, å vente på toget 1 timet ettersom vi missa da første med 2 min, og etter 2 timer søvn på sofaen var vi på vei på sykebesøk for å se på verdens vakreste tante/onkel barn.

Til jul bestemte jeg meg for å lage en stjernebok til venne-familien vår med bilder fra den beste ferien ever. Jeg rakk desverre ikke å lage den ferdig til jul, men hadde den klar når vi ble med dem på hytta i nyttårshelga.

Forsiden:

Forfra der knytes sammen

En side inni. Det som kan være litt vanskelig å se er at du kan brette ned siden og at det er flere bilder inni.
Her er siden bretta ned.

8 kommentarer:

Gunn-Hege sa...

WOW!! Det var jammen litt av en stjernebok!!!!
RÅFLOTT!!
Og mye annet fint har du jammen på lur her også!
Koselig at du vil ha meg i blogglista mi, takk for det=0)
Legger til deg i mi jeg også.
KLÆM!

Jorunn sa...

Wow!!!
For eit herlig minne du har skapt av en fantastisk tur!!!

Lekkert utført i nydelig stjernebok!!!

Klem,
Jorunn

Åse sa...

Denne så jeg i går! Så flott. Og en gave som virkelig ble satt pris på!

Bente sa...

Så flott stjernebok!!! Må jo være litt av en jobb!

Britt Torunn sa...

Denne var knallflott!!

Bibbi sa...

Wow, flott bok og en utrolig kul tur....

Nina sa...

Så stilig stjernebok, og smart at du kan brette ned siden.
Ha en fin helg!
Nina:)

Marianne sa...

Jeg er så utrolig takknemlig for denne boka:) Den har fått hedersplassen i stua, og blir ofte sett i! Gode minner fra en tur med kjempegode venner:)